CURSUS WENKBRAUWSTYLING INCL. HENNA TINTING MET CERTIFICAAT

Word een wenkbrauw specialist! Het geheim achter perfecte wenkbrauwen? De vorm! De meeste wenkbrauwen hebben al grotendeels de vorm die het beste bij het gezicht past. Het enige wat nog hoeft te gebeuren is bijschaven en de vorm te verfijnen.

Tijdens deze cursus leer je diverse technieken voor het perfect ontharen, modelleren en kleuren van de wenkbrauwen. Deze cursus is geschikt voor ieder die wenkbrauwspecialist wil worden. Het op de juiste manier epileren van de wenkbrauwen of het gebruiken van de juiste kleur verf bij het verven van de wenkbrauwen is zeker niet altijd eenvoudig.

Het creëren van de juiste vorm of model voor de wenkbrauwen is heel belangrijk. Een verkeerd model wenkbrauw geeft een totaal ander beeld van jouw cliënt; een wenkbrauw moet bij het gelaat passen!

Alles wat je nodig hebt voor mooie henna brows in één kit. Met Dyōtics Brow Henna van blond tot donderbruin, zodat je elk type vrouw van perfecte wenkbrauwen kunt voorzien. Inclusief Reinigingslotion, Tint Remover, mapping thread en een angled brush.

Inhoud pakket

  • Voor 200 – 250 behandelingen
  • Gemakkelijk in gebruik
  • In vijf mooie tinten
  • EU-conform
  • Tattoo effect tot wel 14 dagen

Nieuwste techniek bij ons is dat we werken met brow pasta van DKBrow. Hiermee kun je super strakke wenkbrauwen creëren.

Cursusinhoud:

Theorie
Bepalen wenkbrauwvorm
Kniptechniek bij wenkbrauwen
Waxen met filmhars
Epileren
Henna Tinting


Starterspakket:

Pincet
 Wenkbrauwschaartje
 Wenkbrauwborsteltje (5 stuks)
Dyōtics Henna in 5 tinten (Honey, taupe, raven, natural brown, ash brown, raven)
Reinigingslotion
Tint Remover
Mapping thread
DKBrow Brow Pasta
Angled brush
Henna glaasje


Kosten

Cursus inclusief starterspakket € 249,- excl. BTW  (€ 301,29 incl. BTW)


Wilt u deze behandeling graag in de salon aanbieden? Aanmelden voor een cursus wenkbrauwstyling incl. Henna Tinting kan via: training@lashandbrowcompany.nl of via het contactformulier op de site.

Maximaal 2 cursisten per keer om zo de kwaliteit te blijven waarborgen, i.v.m. corona worden er in 2 ruimtes behandeld.        

De cursus wenbrauwstyling incl. Henna Tinting bestaat uit een dagdeel met een theorie en een praktijk gedeelte. Voor het praktijk gedeelte heeft u één model nodig. Wij verzorgen het demonstratiemodel.

Voorwaarden model:

✅ niet te weinig wenkbrauwhaar ✅ waarbij te waxen en te epileren valt ✅ vaker heeft geverfd (de verf hecht ook aan de huid waardoor het resultaat soms erg opvallend kan zijn).

De trainingsdata en -tijden zijn voor deze cursus op maandagochtend van 11:00 tot 14:00 uur. Indien een andere dag u beter schikt kan dit uiteraard in overleg           

Aanmeldformulier