CURSUS WENKBRAUWSTYLING INCL. HENNA TINTING MET CERTIFICAAT

Word een wenkbrauw specialist! Het geheim achter perfecte wenkbrauwen? De vorm! De meeste wenkbrauwen hebben al grotendeels de vorm die het beste bij het gezicht past. Het enige wat nog hoeft te gebeuren is bijschaven en de vorm te verfijnen.

Tijdens deze cursus leer je diverse technieken voor het perfect ontharen, modelleren en kleuren van de wenkbrauwen. Deze cursus is geschikt voor ieder die wenkbrauwspecialist wil worden. Het op de juiste manier epileren van de wenkbrauwen of het gebruiken van de juiste kleur verf bij het verven van de wenkbrauwen is zeker niet altijd eenvoudig.

Het creëren van de juiste vorm of model voor de wenkbrauwen is heel belangrijk. Een verkeerd model wenkbrauw geeft een totaal ander beeld van jouw cliënt; een wenkbrauw moet bij het gelaat passen!

De henna verf van DKBrow – Brow Henna Professional heeft de eigenschap ook de huid mee te tinten waardoor er een mooie volle wenkbrauw gecreëerd kan worden. Het is echter niet geschikt om er nieuwe vormen mee te creëren.  De hechting op de huid hangt ook sterk af van het huidtype. Tijdens deze cursus geven wij u tips en vertellen we alles over deze verf. Wanneer wel en niet toe te passen om zo toch uw klant tevreden naar huis naar te laten gaan.

Nieuwste techniek bij ons is dat we werken met brow pasta van DKBrow. Hiermee kun je super strakke wenkbrauwen creëren.

20180312_191905

Cursusinhoud:

Theorie
Bepalen wenkbrauwvorm
Kniptechniek bij wenkbrauwen
Waxen met filmhars
Epileren
Henna Tinting


Starterspakket:

Pincet
 Wenkbrauwschaartje
 Wenkbrauwborsteltje (5 stuks)
DKBrow – Henna Brow Professional Golden brown (goed voor 30 behandelingen)
 DKBrow – Henna Brow Professional Medium brown (goed voor 30 behandelingen)
DKBrow – Henna Brow Professional Dark brown (goed voor 30 behandelingen)
DKBrow Brow Pasta
Kwastjes
Henna glaasje


Kosten

Cursus inclusief starterspakket € 175,- excl. BTW  (€ 211,75 incl. BTW)


Wilt u deze behandeling graag in de salon aanbieden? Aanmelden voor een cursus wenkbrauwstyling incl. Henna Tinting kan via: training@lashandbrowcompany.nl of via het contactformulier op de site.

Maximaal 4 cursisten per keer om zo de kwaliteit te blijven waarborgen.

Bij meerdere aanmeldingen in dezelfde regio komen wij bij u op locatie.              

De cursus wenbrauwstyling incl. Henna Tinting bestaat uit een dagdeel met een theorie en een praktijk gedeelte. Voor het praktijk gedeelte heeft u één model nodig. Wij verzorgen het demonstratiemodel.

Voorwaarden model:

✅ niet te weinig wenkbrauwhaar ✅ waarbij te waxen en te epileren valt ✅ vaker heeft geverfd (de verf hecht ook aan de huid waardoor het resultaat soms erg opvallend kan zijn).

De trainingsdata en -tijden zijn voor deze cursus op maandagochtend van 09:30 tot 12:30 uur. Indien een andere dag u beter schikt kan dit uiteraard in overleg (ook eventueel in de avonden mogelijk).               

Aanmeldformulier