Groothandel Wimperextensions

Bent u op zoek naar een Groothandel Wimperextensions? Dan bent u bij Lash & Brown Company aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan Wimperextensions producten. In ons assortiment vindt u uitsluitend bekende A merken voor scherpe prijzen. In onze groothandel voor Wimperextensions producten vindt u onder andere het volgende aanbod:

  • Blink Mink Lashes
  • Gebruikersproducten
  • Instrumenten
  • Lijm en removers
  • Make up & After care

Vanuit Beautycare Groningen is Lash & Brow Company gestart, groothandel & trainingen in Wimpers en Wenkbrauwen. Beautycare Groningen was één van de eerste salons in Groningen die de behandeling wimperextenions one by one aanbood. Wij werken nu al een aantal jaren met de behandeling one by one wimperextenions en bieden nu ook producten aan in onze webshop van Lash & Brow Company.

 

Groothandel wimperextensions Blink

Eén van de bekendste wimperextension merken is Blink, marktleider in wimperextensions met een groot scala aan producten. Blink wimperextensions zijn gemaakt van koreaans PBT en worden met de hand geproduceerd. Door de wijze van fabricage en het gebruikte materiaal zijn de lashes nauwelijks van natuurlijke wimperhaartjes te onderscheiden. De wimpers zijn flexibel, extreem licht en voorzien van de perfecte glans.

Bekijk onze Blink Mink Lashes:

 

Meer dan alleen een groothandel voor wimperextensions

Naast de groothandel voor wimperextensions zij wij ook groothandel in producten voor Henna Pennen en Wenkbrauwen.  Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 – 17.00.

Op woensdag- en donderdagavond is er een mogelijkheid tot het afhalen van uw bestelling tot 21.00 en op zaterdag kan er op afspraak producten afgehaald worden.

 

Over Lash & Brow Company

Lash & Brow Company
handelend onder de namen:
Lash & Brow Company, Beautycare Groningen
Vestigings- & bezoekadres:
Parkweg 147
9727 HB Groningen
Telefoonnummer +31(0)6 57708746

Bereikbaar op: ma – vrij 10:00 tot 17:00 | zaterdag op afspraak | zondag gesloten

E-mailadres: info@lashandbrowcompany.nl
KvK-nummer: 01165343
BTW-identificatienummer: NL103627479B01
Reknr. NL23 RABO 0188.2022.42

Trainingen

Cursus
Lash Lifting

Lash Lift van DKLash is een revolutionaire professionele wimperlifting, welke de eigen natuurlijke wimpers lift zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift vanaf de wortel door middel van siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden.

Cursus
Wenkbrauwstyling & Henna tinting

In de Wenkbrauwstyling cursus leer je diverse technieken voor het perfect ontharen, modelleren en kleuren van de wenkbrauwen. Deze cursus is geschikt voor ieder die wenkbrauwspecialist wil worden.

dreamstime_xl_40114594

Cursus
Wimperextensions One By One

U leert de volledige theorie en praktijkkennis over deze behandeling en de producten. Na deze cursus zult u thuis of in uw salon veel moeten oefenen om meer snelheid in de behandeling te krijgen, zodat u uiteindelijk in 1,5 uur de one by one behandeling kunt verrichten.