Tijdens deze cursus wimperextensions one by one wordt er gewerkt met de producten van Blink Korea.

U leert de volledige theorie en praktijkkennis over deze behandeling en de producten. Na deze cursus zult u thuis of in uw salon veel moeten oefenen om meer snelheid in de behandeling te krijgen, zodat u uiteindelijk in 1,5 uur de one by one behandeling kunt verrichten.


Deze cursusdag bestaat uit twee delen:

Tijdens het eerste deel van de opleiding wordt ingegaan op de theorie en wordt gewerkt op een kunsthoofd zodat u op een veilige manier kunt oefenen. Zo leert u de techniek die u nodig heeft bij het aanbrengen van de wimperextensions.

Tijdens het tweede deel gaat u oefenen bij een model.  Wij zullen u hierbij begeleiden in het zetten van wimperextensions. Het werken op een model betekent optimale oefentijd voor u, waardoor u de trainingstijd zo efficiënt mogelijk benut.

Bij de cursus is een starterskit inbegrepen. De uitgebreide kit bevat alle producten die u nodig heeft voor een wimperextensions behandeling! De starterskit is geschikt voor ongeveer 40 behandelingen, zodat u na de opleiding ook meteen zelf aan de slag kunt!

De opleiding neemt één dag in beslag (10:00 tot 17:00) en wordt 1 op 1 gegeven in onze behandelsalon. De lunch is inclusief en wordt door ons verzorgd.
U werkt op een zelf meegenomen model, welke in de middag wordt verwacht.

De starterskit bestaat uit:

– Theorieboek
– Ultra Bonding wimperlijm 5ml
– Gel remover 10ml
– Mink Lashes C-curl 0.15, mixed Tray
– Mink Lashes C-curl 0.20, mixed Tray
– Mink Lashes D-Curl 0.15, mixed Tray
– Lijmsteen
– Lucht pompje
– Tweezer recht
– Tweezer gebogen
– Under eye pads 10 stuks
– 3m Tape
– Lashcare primer
– Microbrushes 100 stuks
– Make up remover
– Coating sealer
– Wimperborsteltjes 100 stuks
– Schaartje

Na voltooiing van de opleiding wimperextensions ontvangt u een certificaat.


Kosten
Cursus inclusief starterspakket € 349,- excl. BTW


Wilt u deze behandeling graag in de salon aanbieden?  Aanmelden voor een cursus Wimperextensions one by one kan via: training@lashandbrowcompany.nl of via het contactformulier op de site.

Data in overleg, neemt u hierover contact met ons op.